Online, Live, Studio of Hybride evenement? 

 

Bij Studio Foks begrijpen we de kracht van online communicatie en zijn we gespecialiseerd in het creëren van een huiselijke en gastvrije sfeer voor uw online evenementen. Of het nu gaat om een webinar, talkshow, presentatie of training, wij zorgen voor een professionele setting met een warme en uitnodigende uitstraling.


Onze webinarstudio is uitgerust met geavanceerde audiovisuele apparatuur en technologieën om ervoor te zorgen dat uw online evenement vlekkeloos verloopt. Van professionele camera's en verlichting tot hoogwaardige geluidssystemen en livestreamingopties, we hebben alles wat nodig is om een meeslepende ervaring te creëren voor uw publiek.


Naast technische ondersteuning bieden we ook stylingdiensten om de studio aan te passen aan uw specifieke behoeften. Of u nu een formele zakelijke uitstraling wilt of een meer huiselijke en ontspannen setting, wij zorgen ervoor dat de studio aansluit bij uw gewenste stijl en thema. Onze styliste is bedreven in het creëren van een huiselijke sfeer, waarin gasten zich comfortabel en betrokken voelen.


Bij Studio Foks geloven we in de kracht van online evenementen en de mogelijkheden die ze bieden om uw boodschap over te brengen aan een breed publiek. Met onze professionele studio en toegewijde team staan we klaar om u te helpen bij het organiseren van een succesvol online evenement dat een blijvende indruk achterlaat.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Studio Foks uw volgende online evenement naar een hoger niveau kan tillen. Samen creëren we een ervaring die gastvrij, huiselijk en professioneel is.


Wat mist u nog op onze website?

  Prijzen   Casestudy's   Blogs
De Webinarstudio

Onze studio van 70m2 is voorzien van professionele studio verlichting, 4k camera’s en high-end audioapparatuur. De studio is een fijne hoge ruimte met veel mogelijkheden. 

 

Lees Meer

De Podcaststudio

Een audio- of videopodcast opnemen in een professionele studio? Ook dit is mogelijk bij Studio Foks. Lees Meer


Volledig Online event

Een Webinar presenteren van professionele kwaliteit, vanuit uw eigen huis of kantoor? Hiervoor bij u bij ons op het goede adres.


Lees Meer


 


Gastenboek

14 berichten op 2 pagina's
Inge en Hanne
08-06-23 10:35:56
Hoi Jolein,

Hoe is ie?
Nog een paar dagen en dan sluit de Webinar. Goh, ik ga je missen in de mailing 
Om mee te nemen voor volgend jaar, zijn tips welkom van jullie zijde. Mocht er iets zijn wat wij beter of anders kunnen doen. Samenwerking is erg goed verlopen, dank daarvoor.

Zomerse groetjes, dikke knuffel en vast namens alle leden dank voor de mooie opname en verzorging !
Mia
12-10-22 10:07:58
Goedemorgen Ellen, Jolein Matthieu en Patrick,

Mede door jullie persoonlijke inzet hebben wij het bij Studio Foks/MWEE als een thuis ervaren.
In plaats van een saaie werkomgeving.

Dank voor de heerlijke soepen, broodjes en aandacht.
Jullie deskundigheid en inzet waarin jullie ons het gevoel gaven dat geen vraag teveel was.
Genoten van het decor.

Wie weet weer tot een volgende keer.

Hartelijke groet,

Mia
Mia
05-10-22 13:18:05
Dank Jolein!
Nogmaals bedankt voor jouw creatieve inzet.
Super blij mee.

Goede groet
Wouter
04-10-22 11:17:09
Dank voor de cijfers, het is mij gisteren goed bevallen ondanks een lekke band op de terugweg!
Complimenten voor het werk.
Renée
04-10-22 11:13:28
Beste Matthieu en Jolein,

Via deze weg wil ik jullie nogmaals en namens de hele organisatie zeer veel danken voor jullie zeer professionele werk vorige week donderdag.
Ik kan jullie vertellen dat de onderzoekers nog steeds nagenieten. Zij (en ik ook) krijgen veel complimenten over het Webinar.
En ik zag dat de evaluatie ook mooie inzichten geeft over de tevredenheid van mensen
Deze complimenten zijn vooral aan jullie toe te schrijven, want het verliep enorm goed. Live uitzenden blijft spannend, maar jullie lieten weinig aan het toeval over.
Sangeeta
04-10-22 11:10:54
Dank voor je snelle actie en de prettige samenwerking.
Johan
04-10-22 11:10:20
Dank voor de video’s en speciale dank aan Patrick – fijn en snel en first-time-right gemonteerd, super knap, erg onder de indruk! Fijn ook meegedacht met een versie met doorlopende tune om de stiltes op te vullen in video 2.

Mijn dank is ook weer groot.
Sandra
04-10-22 11:06:10
Beste Jolein en Matthieu,

Graag wil ik jullie alsnog hartelijk danken voor jullie werk afgelopen weken.

Het was een hele klus met een veeleisende opdrachtgever en we zijn onder de indruk hoe rustig en goed jullie deze klus hebben geklaard.

Vandaag hebben we nog kort even gesproken met onze opdrachtgever Buza over deze events en bij dat overleg was iedereen er unaniem over eens dat we er dankzij jullie mooi op hebben gestaan als Nederlandse overheid.

Heel veel dank nogmaals en wie weet tot een volgende klus. We hebben jullie ook aangeraden bij andere collega’s voor online events.

Hartelijke groet,

Sandra
Rachel
04-10-22 10:55:54
Hahahha Topper!

Heeeeel erg bedankt voor alles! Ik ben super blij met jullie en ik weet altijd wat ik aan jullie heb, echt complimenten voor vandaag. Het zag er fantastisch uit!
Marie-José
03-10-22 13:13:29
Heel erg bedankt voor alles! Wij hebben de samenwerking met jullie als zeer prettig ervaren.
Tonen: 5  10   20
"Wilt u ontzorgd worden tijdens uw evenement? 

Klik dan op onderstaande button om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

contact opnemen