Professionele Video Producties

Jij ontspannen; Kijker overtuigd!

Studio Foks

ProfessioneelSnel. Persoonlijk. Voordelig

Jouw kijker voelt het vertrouwen waarmee jij jouw video hebt opgenomen. Bij Studio Foks dus geen kale ruimte en kil groen scherm, maar een persoonlijke studiosetting waar jij je goed bij voelt. En geen kostbare montagetijd. Verschillende camerahoeken en een persoonlijke regisseur garanderen dat jij je video na afloop direct mee naar huis kunt nemen. 


“Studio Foks is de slimste oplossing als je met video wilt laten zien wie je écht bent.”

 Welke video wil je maken? 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.

Kies Datum en Tijd, StijlStudio en vul aanvullende gegevens in. We zullen je ook vragen eventuele logo's en tekst voor de autocue vooraf in te sturen.

2.

Op de gekozen datum en tijd word je ontvangen en nemen wij het hele proces met je door. Er is een kleedkamer om je om te kleden, indien gewenst.

3.

Voor de opname begeleiden wij je naar je persoonlijke StijlStudio. Je hebt contact met de technische regisseur die zelf buiten de studio plaatsneemt. Hij zal meekijken op camera en kan ingaan op alle vragen die bij je opkomen.

4.

 Na een uur zit de opname erop. Vaak heeft onze  technicus nog 5 à 10 minuten nodig om de puntjes op de i te zetten. Hierna zullen we samen het filmpje bekijken en krijg je het filmpje direct mee naar huis of toegezonden per e-mail.