Onze Studio's 

Ontdek onze veelzijdige studio's bij Studio Foks: dé plek voor het opnemen van podcasts en het organiseren van webinars!


Onze podcaststudio is speciaal ontworpen om een professionele en hoogwaardige opname-ervaring te bieden. Met hoogwaardige microfoons, geluidsisolatie en akoestische behandeling zorgen we ervoor dat uw stem helder en professioneel wordt vastgelegd. Onze studio is uitgerust met de nieuwste audioapparatuur, zodat u zich kunt concentreren op het creëren van boeiende content terwijl wij zorgen voor de technische aspecten.


Daarnaast bieden we ook een webinarstudio waar u online evenementen kunt organiseren en interactieve presentaties kunt geven. Onze webinarstudio is voorzien van geavanceerde AV-apparatuur, een professionele setting en een comfortabele omgeving. Met de mogelijkheid om slides te delen, video's af te spelen en interactie met uw publiek te hebben, kunt u een boeiende en meeslepende webinarervaring creëren.


Bij Studio Foks begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we flexibiliteit en maatwerkoplossingen om ervoor te zorgen dat uw opnames en webinars perfect aansluiten bij uw wensen. Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij het technische aspect, de opnamekwaliteit en het creëren van de juiste sfeer voor uw content.


Of u nu een podcast wilt opnemen of een interactieve webinar wilt organiseren, bij Studio Foks hebben we de perfecte studio's voor uw behoeften. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze podcaststudio en webinarstudio u kunnen helpen bij het realiseren van uw contentdoelen. Studio Foks staat voor u klaar!"Wilt u ontzorgd worden tijdens uw evenement? 

Klik dan op onderstaande button om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

contact opnemen