Extra Services

 

Bij Studio Foks streven we ernaar om aan al uw wensen en behoeften te voldoen. We geloven in goed overleg en zijn flexibel om ervoor te zorgen dat uw evenement precies voldoet aan uw verwachtingen. Hoewel vrijwel alles mogelijk is, zijn er enkele diensten waar we van tevoren al over hebben nagedacht en die we standaard aanbieden:


  • Knippen van de opname: Indien gewenst kunnen we uw opname bewerken en de hoogtepunten eruit knippen. Dit stelt u in staat om uw content te optimaliseren en gemakkelijk te delen met uw doelgroep.
  • Ondertiteling in Nederlandse of vreemde taal: Als u uw webinar of podcast toegankelijker wilt maken voor een breder publiek, kunnen we professionele ondertiteling toevoegen. Dit maakt het gemakkelijker voor kijkers om uw content te volgen, ongeacht hun taalvaardigheid.
  • Event Styling: Naast het leveren van technische diensten, kunnen we ook de styling van uw evenement verzorgen. We passen de studio aan op basis van uw huisstijl of het onderwerp van uw evenement, om de juiste sfeer en uitstraling te creëren.
  • Registratiepagina voor uw evenement: Om deelnemers gemakkelijk te laten registreren, kunnen we een op maat gemaakte registratiepagina voor uw evenement opzetten. Deze pagina kan worden ontworpen in uw huisstijl en biedt een naadloze ervaring voor uw deelnemers.
  • Statistieken en Chat om jouw event goed te kunnen analyseren: We bieden de mogelijkheid om statistieken te verzamelen tijdens uw evenement, zoals het aantal deelnemers, de interactie en andere relevante gegevens. Daarnaast kunnen we een chatfunctie implementeren, zodat u kunt communiceren met uw publiek en waardevolle inzichten kunt verkrijgen.
  • Bumpers en jingles om jouw Webinar of podcast mee te beginnen en te eindigen: Om uw webinar of podcast een professionele uitstraling te geven, kunnen we aangepaste bumpers en jingles creëren. Deze kunnen uw merk versterken en een herkenbaar element toevoegen aan uw content.

Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken en te ontdekken hoe we uw evenement op maat kunnen maken. We staan klaar om samen met u aan de slag te gaan en uw visie tot leven te brengen.