Studio Faciliteiten

Bij Studio Foks beschikken we over uitgebreide studiofaciliteiten om aan al uw behoeften te voldoen. Naast onze hoogwaardige webinar- en podcaststudio's, bieden we ook extra diensten om uw evenement compleet te maken.


Onze studio's zijn ontworpen met het oog op verschillende formaten en doeleinden. We hebben niet alleen ruimte voor sprekers en presentatoren, maar ook voor een live publiek. Of het nu gaat om een interactieve webinar met een klein publiek of een groter evenement, we kunnen de studio aanpassen aan uw wensen.


Bij Studio Foks hechten we veel waarde aan gastvrijheid en comfort. Daarom zorgen we voor een warme ontvangst van u en uw gasten. Onze ontvangstfaciliteiten zijn ingericht om een ontspannen en professionele sfeer te creëren. Daarnaast kunnen we ook cateringdiensten verzorgen, waaronder ontbijt, lunch en andere snacks, om uw gasten van alle gemakken te voorzien.


Als u behoefte heeft aan ondertiteling voor uw webinar of podcast, kunnen we dat voor u regelen. Ons team kan professionele ondertiteling toevoegen aan uw opnames, zodat uw content toegankelijk is voor een breder publiek.


Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om opnames te bewerken. Als u behoefte heeft aan geknipte opnames met hoogtepunten, kunnen we deze voor u maken. Op deze manier kunt u de beste momenten van uw webinar of podcast benadrukken en gemakkelijk delen met uw doelgroep.


Bij Studio Foks draait alles om het bieden van een complete ervaring. We gaan verder dan alleen het technische aspect en streven ernaar om uw evenement memorabel te maken. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw studio-ervaring kunnen verrijken met onze faciliteiten en diensten.