Wie zijn wij?

In 2019 zijn wij, Jolein Foks en Matthieu Wijnen, met Studio Foks gestart. Een bedrijf in een bedrijf. 

Studio Foks is de Inhouse studio in het pand van MWee AV Design in Bleiswijk. 

In 2019 gestart met een kleine studio van 5 x 5 meter. Inmiddels zijn er 2 studio's bijgebouwd en is onze oude studio een plek voor de regie geworden. 


Combineren


Na 15 jaar Horeca en Hospitality kwam Jolein in 2012 bij MWee werken. Naast het werken bij MWee ontwikkelde ze haar passie voor interieurstyling, deed een opleiding tot verkoopstylist en begon in 2017 Nova Event Styling

Matthieu startte in 1997 MWee AV Design, nu alweer 25 jaar geleden. MWee is een full-service technisch productiebedrijf dat de complete technische realisatie van high-end (corporate) evenementen verzorgt. .

Door evenemententechniek, hospitality en styling te combineren kwamen Jolein en Matthieu tot het idee van Studio Foks, een Webinar- en podcaststudio, volledig ingericht naar het onderwerp van het Webinar of in de huisstijl van de klant.


Ontzorgen

Bij Studio Foks zullen Jolein, Matthieu en hun team er alles aan doen om u te ontzorgen. Van een registratiepagina in de huisstijl, uitnodigingsmails, tips en tricks voor sprekers en chatmoderatoren, testen van online sprekers, nakijken van presentaties, een ontspannen ontvangst, een luxe lunch, goede technici en een strakke regie. Na afloop van een Webinar ontvang je alle statistieken en opnames binnen 24 uur. Ook kunnen we zorgen voor schoon geknipte opnames en ondertiteling. 

U bepaalt de inhoudt en de sprekers, wij zorgen voor de rest.  


Contact