Volledig Online Event

 

Bij Studio Foks begrijpen we dat er situaties kunnen zijn waarin een volledig online evenement de beste oplossing is. Of het nu gaat om sprekers die ver uit elkaar wonen en verspreid zijn over de wereld, of als er een lockdown is en de informatie echt naar buiten moet worden gebracht, wij staan klaar om u te ondersteunen tijdens uw online event.


Ons team zorgt ervoor dat de verbinding van alle sprekers van tevoren getest wordt, om ervoor te zorgen dat de technische aspecten soepel verlopen. We filteren technische vragen uit de chat en bieden ondersteuning bij het beantwoorden van vragen en het oplossen van eventuele technische problemen.


Daarnaast kunnen we zorgen voor passende inloop- en pauzemuziekjes om de sfeer te versterken en de overgangen tussen de sessies vloeiend te laten verlopen. We kunnen u ook adviseren over interactieve pollvragen en evaluatievragen om de betrokkenheid van uw publiek te vergroten en waardevolle feedback te verzamelen.


Als u wilt dat uw kijkers ook zichtbaar zijn tijdens het evenement of als u wilt dat ze in breakout-groepen kunnen gaan, kunnen we u begeleiden en adviseren over de technische mogelijkheden en de beste platforms om dit te realiseren.


Bij Studio Foks streven we ernaar om uw online evenement tot een succes te maken. We bieden uitgebreide ondersteuning en adviseren u op maat, zodat u kunt profiteren van onze expertise en ervaring op het gebied van online evenementen.


Neem contact met ons op en laat ons weten hoe we u kunnen ondersteunen bij uw online event. We kijken ernaar uit om samen met u een boeiende en interactieve ervaring te creëren voor uw publiek.

 


Neem contact op