Online, Live, Studio of Hybride evenement? 

 

Bij Studio Foks begrijpen we de kracht van online communicatie en zijn we gespecialiseerd in het creëren van een huiselijke en gastvrije sfeer voor uw online evenementen. Of het nu gaat om een webinar, talkshow, presentatie of training, wij zorgen voor een professionele setting met een warme en uitnodigende uitstraling.


Onze webinarstudio is uitgerust met geavanceerde audiovisuele apparatuur en technologieën om ervoor te zorgen dat uw online evenement vlekkeloos verloopt. Van professionele camera's en verlichting tot hoogwaardige geluidssystemen en livestreamingopties, we hebben alles wat nodig is om een meeslepende ervaring te creëren voor uw publiek.


Naast technische ondersteuning bieden we ook stylingdiensten om de studio aan te passen aan uw specifieke behoeften. Of u nu een formele zakelijke uitstraling wilt of een meer huiselijke en ontspannen setting, wij zorgen ervoor dat de studio aansluit bij uw gewenste stijl en thema. Onze styliste is bedreven in het creëren van een huiselijke sfeer, waarin gasten zich comfortabel en betrokken voelen.


Bij Studio Foks geloven we in de kracht van online evenementen en de mogelijkheden die ze bieden om uw boodschap over te brengen aan een breed publiek. Met onze professionele studio en toegewijde team staan we klaar om u te helpen bij het organiseren van een succesvol online evenement dat een blijvende indruk achterlaat.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Studio Foks uw volgende online evenement naar een hoger niveau kan tillen. Samen creëren we een ervaring die gastvrij, huiselijk en professioneel is.


Wat mist u nog op onze website?

  Prijzen   Casestudy's   Blogs
De Webinarstudio

Onze studio van 70m2 is voorzien van professionele studio verlichting, 4k camera’s en high-end audioapparatuur. De studio is een fijne hoge ruimte met veel mogelijkheden. 

 

Lees Meer

De Podcaststudio

Een audio- of videopodcast opnemen in een professionele studio? Ook dit is mogelijk bij Studio Foks. Lees Meer


Volledig Online event

Een Webinar presenteren van professionele kwaliteit, vanuit uw eigen huis of kantoor? Hiervoor bij u bij ons op het goede adres.


Lees Meer


 


Gastenboek

14 berichten op 2 pagina's
Frank
29-06-22 14:19:09
Dank voor alle goede verloop deze week. Mooie samenwerking!

Met vriendelijke groet
Frank
Lauren
29-06-22 13:53:37
Hi Jolein,

Big thanks for this week!
You and your team were flexible in the face of the challenges and really helped us pull off the week. We had great attendance and a really engaged audience all week.
Thanks again,
Lauren
Albert Vullers
29-06-22 13:51:47
Nog bedankt voor de (technische) organisatie afgelopen donderdag! We hebben zeer veel positieve reacties ontvangen!
Lucille
29-06-22 13:49:53
Het was gisteren weer top geregeld in jullie mooie studio. Het is een mooi webinar geworden! Dank voor alle flexibiliteit aan jullie kant!
Fijne dag.
Tonen: 5  10   20
"Wilt u ontzorgd worden tijdens uw evenement? 

Klik dan op onderstaande button om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

contact opnemen